601 827 693

PAKIET ŚWIĄTECZNY OBEJMUJE
pobyt w dniach od 24 grudnia do 27 grudnia

Nocleg w pokoju 2 osobowym typu „standard”

  • śniadania w formie bufetu w godz. 8:00-11:00
  • Wieczerza Wigilijna w restauracji, do tego kieliszek białego lub czerwonego wytrawnego wina lub piwo
  • 2 obiadokolacje świąteczne serwowane w restauracji
  • Słodkości (serwowane do obiadokolacji w terminie 24-26 grudnia)
  • upominek od Hotelu Jurajski Kryształ  dla każdego Gościa
  • nielimitowany dostęp do siłowni, sali gier, sala zabaw dla dzieci
  • nielimitowany dostęp strefy wellness w godzinach 9.00-21.00
  • parking zewnętrzny bezpłatny
  • Internet Wi-Fi na terenie całego obiektu

Cena za pobyt: 1800 zł

 

MENU BOŻONARODZENIOWE
Wigilia

zupy:
serwowane w kociołkach – Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – zupa grzybowa z łazankami

Serwowane w podgrzewaczach:
smażone dzwonki z karpia – filet z dorsza w złocistej panierce
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami – pierogi ruskie

Dodatki:
serwowane w podgrzewaczach:
ziemniaki opiekane z ziołami – łazanki z kapustą i grzybami
kapusta z grochem – buraki na ciepło

Przekąski podane w bufecie
śledź przyrządzony na 3 sposoby – jaja faszerowane pieczarkami oraz tradycyjne z majonezem i pietruszką – ryba po grecku
sałatka jarzynowa – deska wędlin swojskich (karczek , boczek, schab, szynka ) – deska serów
(camembert, mimolet, gouda, wędzona, blue , w towarzystwie winogrono oraz orzechów włoskich )
łosoś faszerowany  

Dodatki: chrzan, pieczywo, zestaw pikli, ćwikła

Desery: sernik, rolada makowa, piernik wigilijny

Napoje bez limitu: kawa, herbata, woda z cytryną, soki (pomarańczowy, jabłkowy), kompot z suszu

*Dania gorące są uzupełniane w bufecie przez 3 godziny

I Dzień Świąt

Zupa
rosół z domowym makaronem, marchewką i aromatyczną pietruszką

Danie główne
polędwiczka wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu podana z kluseczkami śląskimi i burakami glazurowanymi w miodzie sypane sezamem  

Deser
Szarlotka na gorąco z gałką lodów i bitą śmietaną

Napój: woda z cytryną

II Dzień Świąt

Zupa
żurek staropolski na wędzące z tartym chrzanem i jajem

Danie główne
roladka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie cztery sery z brokułem podawana z  puree bezowym  oraz zestawem  surówek

Deser lodowy

Napój: woda z cytryną

 

W razie zainteresowania ofertą lub pytań prosimy o kontakt z recepcją pod numerem telefonu

728 524 473

Zameldowanie

Przyjazd: 15:00 Wyjazd: 12:00

Anulacja rezerwacji

W celu potwierdzenia rezerwacji wymagane o przesłanie 30% wartości całej rezerwacji. W przypadku skrócenia bądź rezygnacji z pobytu wpłacony zadatek zostaje wliczony w koszty trzymanej rezerwacji.

Dokonanie rezerwacji jest jednoznaczne z akceptacją Regulaminu Hotelu.

Relaks blisko natury!
Masz pytania?

Zadzwoń 728 524 473

Translate »